1. een goed begin is zo gemaakt, meld je nu aan!

Gebruik deze zomer om weer tijd en energie aan jezelf te besteden. Tijd omdat het langer licht is en je vakantie hebt, energie omdat het lekker weer is en weer steeds meer mag. En tijd om goed voor jezelf te zorgen en energie te krijgen om lekker in je vel te komen.  Juli en augustus 4 weken plannen om een paar kilo af te vallen. De draad weer oppakken en de focus leggen op goede voeding en meer bewegen. Dit kan voordat je op vakantie gaat, wanneer je thuisblijft of nadat je terugkomt van vakantie.  Gedurende 4 weken ontvang je elke week een nieuw weekmenu waar het gezin gewoon kan mee-eten. Lekker normaal eten volgens de Schijf van Vijf. De menu's worden op maat gemaakt afhankelijk van je energiebehoefte en dat wat je lust.  Je krijgt 4 coachmomenten waarin ik je ga helpen met jouw valkuilen/uitdagingen. Een begin maken met je doel(en)/wens(en) en je leren hoe je deze kunt bereiken.  Gedurende deze 4 weken ontvang je een beweegschema voor oefeningen thuis of voor in de sportschool. Start deze zomer nog, voor €89,00. Afhankelijk van je zorgverzekering krijg je mogelijk alles of een deel vergoed!

Wil je ook weer starten met sporten? en doe je dat liever niet alleen. Maak dan gebruik van de mogelijkheid om voor €15,- extra vier weken lang deel te nemen aan de bootcamptrainingen van ZesenVijftig Sport & Voeding.


Interesse of vragen? Stuur mij een mail naar info@zesenvijftig.nl

VOEDING

Vraag jij je wel eens af of je nu genoeg eet? Of misschien hoeveel je moet eten om gezond af te vallen? In een vrijblijvend gesprek gaan we samen kijken naar wat je wensen/doel is en wat mijn mogelijkheden van begeleiding zijn om je doel te behalen. Ik werk met het leefstijlprogramma van BenFit.

In veel gevallen is een vergoeding mogelijk via je aanvullende zorgverzekering.

Klik voor vergoedingen op: gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering


Met het programma van BenFit ga ik je laten ontdekken welke onderdelen in je leven in balans zijn en aan welke onderdelen je nog moet werken. Voeding is een belangrijk onderdeel, maar ook slapen en bewegen komt aan de orde. Met de opmaat weekmenu's ontdek je dat goed eten ook heel lekker, makkelijk en snel kan zijn. Nog een bijkomend voordeel is dat de overige gezinsleden gewoon kunnen mee-eten. Belangrijk is dat je weet dat je geen dieet gaat volgen, maar gaat werken aan je nieuwe leefstij en je nieuwe ik.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met mij op via info@zesenvijftig.nl