MORNING BUZZ

Als ondernemer klaar met het visitekaartjes kwarttetten zonder resultaat, dan is de Morning Buzz iets voor jou. ZesenVijftig heeft een net-workout. Waarin ondernemers uit Eindhoven en omgeving samen gaan sporten. Daarna nemen we samen een gezond ontbijt. Zo werk je aan een gezond lichaam, maak je plezier en ontbijt je lekker zodat je de dag vol energie en nieuwe ideeen kan beginnen. Het gevoel dat je niet moet netwerken maar lekker aan het sporten bent met andere ondernemers uit de buurt levert meer op dan een verplichtte visitekaartjes kwartet. Wat doen we tijdens de Morning Buzz training? We varieren in ons aanbod. Zo kan het zijn dat je de ene week bootcamp doe en de andere week op een mountainbike zit of een HIIT training krijgt.

coming soon (lockdown helaas)

proefles

.Er zijn heel veel netwerk groepen, maar geen zo uniek als Morning Buzz. Wij bieden een gevarieerd sportprogramma waar ondernemers samen sporten en vervolgens een lekker bakkie koffie drinken. Meld je snel aan voor twee proeflessen

1 X PER WEEK

Iedere week 1 keer deelnemen aan onze netwerk workout, de mogelijkheid voor reclame in onze receptie en op onze website/Facebook/linkedin pagina.

Maand abonnement € 49,95

ONBEPERKT

Onbeperkt deelnemen aan onze netwerk workout, de mogelijkheid voor reclame in onze receptie en op onze website/Facebook/linkedin pagina.
ontbijt is additioneel en betaal je apart.

Maand abonnement € 99,-