BOOTCAMP TRAINING

START DINSDAG 30 APRIL OM 19:00 UUR. GRAAG VOORAF AANMELDEN VIA MAIL!

Bootcamp is ontstaan in het leger, als opleiding voor de nieuwe recruten. Alle elementen van conditie, samenwerking en doorzettingsvermogen zijn aanwezig. Inmiddels is bootcamp niet meer weg te denken als vorm van sport en doen vele Nederlanders wekelijks mee aan bootcamp training.

Wat mag je verwachten bij Bootcamp ZesenVijftig?

Onze training is in de omgeving van de wijk Achtse Barrier en duurt 60 minuten. In deze zestig minuten gaan we als groep werken aan onze algehele conditie te weten; kracht, lenigheid, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. En is het samenwerken in een groep een belangrijk aspect van de training. Wij vinden het belangrijk dat je weet dat je vies kan worden, dus neem aub niet je allerbeste trainingspak mee en geniet van de leuke training in de buitenlucht. We gaan Dinsdag 30 maart starten met een aangepaste bootcamptraining waar we rekening houden met de nu geldende regels. Wil jij ook kennis maken met deze training, kom dan een keer proefdraaien en meld je snel aan via info@zesenvijftig.nl

LESROOSTER

DINSDAG - 19:00 - 20:00 UUR
DONDERDAG - 19:00 - 20:00 UUR

ZATERDAG - 09:00 -10:00 UUR


rittenkaart

Wil je niet gebonden zitten aan een abonnement voor onze bootcamp trainingen kies dan voor een losse training of voor een rittenkaart

Losse training € 10,-
10 rittenkaart € 75,-
25 rittenkaart € 175,-

1x per week

Maandabonnement 1x per week trainen. de mogelijkheid om per maand een gemiste les in te halen. Zo bespaar je op een rittenkaart en ben je toch nog flexibel.

Prijs per maand € 26,-

onbeperkt

Maandabonnement onbeperkt bootcamp. Je kan alle bootcamptrainingen volgen zo blijf je lekker fit en train je lekker buiten.

Prijs per maand € 45,-